:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn.....
Rüya Güzeli
oyyyy yeyimmm seniii kıs inş. ankaraya qelirimde yeyim seni mucxx saqol aşkom bnm Smile
Ara
EyLuLce
ye beni kız bende seni ham yaparım hayatımmm iinş gelirsin seni nerelere götütürümm oooooo say say bitmezzzBig Grin
Ara
blue_belial
bırını ılk askıma
dıgerıne son askıma
oburunude ortanca askıma Big Grin
AsLı
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bırını ılk askıma
dıgerıne son askıma
oburunude ortanca askıma Big Grin
züleyhaha ha Big GrinBig Grin
Ara
blue_belial
Alıntı:züleyhaha ha Big GrinBig Grin

ı ıh
adları zuleyha deıldı Big Grin
ahahaha

cıdden adları neydı kı¿ Big Grin
Rüya Güzeli
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ye beni kız bende seni ham yaparım hayatımmm iinş gelirsin seni nerelere götütürümm oooooo say say bitmezzzBig Grin
harikalar diyarına götür gondoldan felan korkmassın dime aşkom beraber bincez Big Grin
Ara
~uqqaLa~
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:züleyhaha ha Big GrinBig Grin

o kim ya Big GrinBig Grin

waLLa akıLLıca fiqir Big Grin blue_belial tbrkLer Big Grin:yikildim:
Ara
EyLuLce
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:harikalar diyarına götür gondoldan felan korkmassın dime aşkom beraber bincez Big Grin

yok askıtommm ben hep giderim oraya süper bişiii sen gelde platete girecezz süper bi yerBig Grin
Ara
dj_cansel53
dj_seninim
chatlak girl
pc kopat
Ara
blue_belial
Alıntı:özge ablama 1 dane ve mert enişteme 1 dane verirdim 1 danede blue belial e werirdim

eyw

ben de 3 gul u sana verım.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun lover 3,383 55,783 04-09-2022, Saat: 02:39 PM
Son Yorum: wildfang
  Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? d€n!z kısı 147 6,153 04-08-2022, Saat: 05:22 AM
  Forumda onu görünce neşem yerine geliyor. d€n!z kısı 2,331 40,340 04-05-2022, Saat: 06:28 PM
  Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? €BeRimSin 850 18,859 04-02-2022, Saat: 03:19 AM
  en son kime ne hediyesi aldın hıııı df1984 47 3,802 05-07-2021, Saat: 02:32 PM
Son Yorum: Gü-lŞ«m-se

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 02:40 PM