first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura baqmaa dikkat etmemişim tecrübe puanına daha tecrübesizmissin yardım ederiz tabi ne demek
şitt ayıp oluo ama yaa
Gececiler Bölümü
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura baqmaa dikkat etmemişim tecrübe puanına daha tecrübesizmissin yardım ederiz tabi ne demek şitt ayıp oluo ama yaa first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura baqmaa dikkat etmemişim tecrübe puanına daha tecrübesizmissin yardım ederiz tabi ne demekee oretcen tabii ama seninkide mükemmel denemz: Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küçük deme bana nan ufacıksıınn tefeciksinn tombull bebeğiiiiimmmmm..:yikildim: :yikildim:
07-12-2007, Saat: 01:21 AM <
First sn taktın bu tecrübe puanlarına
ona bakmayın arkadaşlar bnm tecrube puanımada takmış durumda çekemiyo ondan fasla die
07-12-2007, Saat: 01:22 AM <
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ufacıksıınn tefeciksinn tombull bebeğiiiiimmmmm..:yikildim: :yikildim:ne tombulu ne bebegi ne ufacıgı git nan gece gece beynin sulanmş snn ii ki bi yaş büyüksün benden büyügüncede yaşını küçültürsün ama:yikildim: SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee oretcen tabii ama seninkide mükemmel denemz: oluymuu abee ben tam bi günül insanıyım bi çiçik verimmi Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne tombulu ne bebegi ne ufacıgı git nan gece gece beynin sulanmş snn ii ki bi yaş büyüksün benden büyügüncede yaşını küçültürsün ama:yikildim: ee ufak değilmisin qız 1 yas da 1 yastır ben sizin gibi değil oolgun olmayı severim yasımı küçültmem qorkma
07-12-2007, Saat: 01:26 AM <
aaaa tam bir gönül insanı olmuş
ama bnm kdr olamassın erkan first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oluymuu abee ben tam bi günül insanıyım bi çiçik verimmiyok saol chatlak gırldan alsam daha ii ee tecrübe |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,455 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |