melik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim demiş foto komik allah vermişte kızkanıyonuz bu güzelliğe sahip başka bi insan gördünüz mü?allah sevdiğine bağışlasın...teşekkür ederim iyi dileklerin için (amin)
inşallah olmuştur..
|
aLoNé Adlı Kullanıcıdan Alıntı:woOow süPerSinnnnnn :KD aLLah SewdikLerine ßaaŞLaSn !!sağol canım
slm
baştada söy lemiştim şimdi tekrar söylüyorum ÇOOOK güzelsin her zaman mutluol...
bu ne güzellik tanrım
kalbim duracak sandım. tek kelimeyle muhteşemsin. ayrıca sizin sevdiğiniz varsa çok şanslı. ALLAH sizi tüm sevenlerinize bağışlasın. birde bu güzellik ve fiziğine göre yaş 29 olamaz bana göre 18 lerdesin.RABBİM hayırlı uzun ömürler versin. selamlar. barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu ne güzellik tanrım sahibi vardır kimbilir biraderrrrrrrrrrr...... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahibi benimm biraderrrrrrrrrrr...... ALLAH MUTLULUÄžUNUZU KATLASIN.DAİM OLSUN İNŞALLAH.SİZLERİ KUTLARIM. barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH MUTLULUÄžUNUZU KATLASIN.DAİM OLSUN İNŞALLAH.SİZLERİ KUTLARIM. saoll biraderrrrrrrrrr çok nasiksinnnnnnnnnnnn.......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 8 Ziyaretçi