gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tamam ben sana itirafta buluncam kendi adımatmm içini dökmüş rahatlamış olursun
sen yeterkiii istee.....................
ztn bugünlerde psikologtan farkım yok
Gececiler Bölümü
|
07-13-2007, Saat: 01:13 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya tamam ben sana itirafta buluncam kendi adımatmm içini dökmüş rahatlamış olursun ztn bugünlerde psikologtan farkım yok
07-13-2007, Saat: 01:14 AM <
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kalsın ne olacak bee ablaYok ablası çatlak diye hatırlanmak istemiyorum Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ablası çatlak diye hatırlanmak istemiyorumyok sen firste göre babaanne diye adlandırılıyomuşsun dün olee dedi yaa hani bilmiyorum artık
07-13-2007, Saat: 01:20 AM <
SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sen firste göre babaanne diye adlandırılıyomuşsun dün olee dedi yaa hani bilmiyorum artıko saLladı yha iLk defa düN duyDum öLe bi Laf Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o saLladı yha iLk defa düN duyDum öLe bi Lafbiliom olesine dedim
yya bn abime söz verdim yatcam birasdan
kusura bakma ümit yya o MNTR my filter pro yu yüklemesi istemiorum bn o yüsden bu gece erken yatcam : saten gelmedi askım deli gibi meraq ediorum onu:
07-13-2007, Saat: 01:22 AM <
Bana söleseydin kim oldugunu çağırırdım bulurdum qetirirdim
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yya bn abime söz verdim yatcam birasdanyaa abla tmm hem keşke gelseydi aşkın eğlenirdik özellikle bn SeGmEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa abla tmm hem keşke gelseydi aşkın eğlenirdik özellikle bn bn bilom senin derdini de nese |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,867 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |