burda gündüz yazmak yasak burası gececi yeri
Gececiler Bölümü
|
gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse cıkmıyorum kal tabi nereye gidiyon daha sabah ya. barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gökçe neler yapıyorsun gündüzleri.anlatırmısınızne yapaıyım otuyorum evde sen ne yapoyorsun loo:yikildim: :yikildim: :yikildim: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda gündüz yazmak yasak burası gececi yeri rüya güzeli siz anlatırmısınız kendinizden gününüz asıl geçer. Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda gündüz yazmak yasak burası gececi yerihehehehehe:yikildim: :yikildim: :yikildim: gokce_18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne yapaıyım otuyorum evde sen ne yapoyorsun loo:yikildim: :yikildim: :yikildim: nerde evde oturuyon.evde drduğunmu var ki sizin oradan geçerken seni sordum evinize yok dediler.:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nerde evde oturuyon.evde drduğunmu var ki sizin oradan geçerken seni sordum evinize yok dediler.:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:haberım bıle yok hee ya bızım ev ayaklanmıs gıdıyordu nereye dedım bılmem kafamı dınleyecegım dedı cok ezdınız benı dedıı:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
07-13-2007, Saat: 03:01 AM <
barbaros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rüya güzeli siz anlatırmısınız kendinizden gününüz asıl geçer.Bnm günümün her dakkası pc başında geçer annemin zoruyla felan bazen kalkıp yemek yedigim oluyo Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bnm günümün her dakkası pc başında geçer annemin zoruyla felan bazen kalkıp yemek yedigim oluyoiii ben arada sıra otuyorum pc sıkılıyorum cok oturunca
07-13-2007, Saat: 03:05 AM <
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir zamanlar hayalleriyle oynadıgın aşık ama gururlu bi kız bn senn hayaLLerine kurban yiwruuum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,860 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 171 Ziyaretçi