(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle ercan abi nslsın abi bugun
ii idare eder fean değilim yani
Gündüzcüler Bölümü
|
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyle ercan abi nslsın abi bugun ii idare eder fean değilim yani
07-13-2007, Saat: 11:36 AM <
yaw abi benım platonık aşkım bitti yaw kurtuldum en sonunda yine olmaz dedi bende umudumu kestim
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßen de geLdim günaydın mı demem gerekio ne diCem:S [COLOR="Black"][SIZE="3"]ahaa tamam şekerimizde geldi çaylarımızı içebiliriz artık... günaydın demen gerekmiyor, tünaydın demek gerekiyor hoşgeldin pcşeker [/SIZE][/COLOR] Alıntı:bende geldim [COLOR="Black"][SIZE="3"]sende hoşgeldin ercan abi... askere gidecem ama kasımda... walla içimi bir ürperme alıyor aklıma gelince[/SIZE][/COLOR]
07-13-2007, Saat: 11:41 AM <
Alıntı:askere gidecem ama kasımda...laaa olsa olsa en kötü ihtimal watan için şehit oluruz adem
07-13-2007, Saat: 11:43 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanjununda dediği gibi biz silivrideyiz...benım bildiğim horozu-tuzu-tozu valla
07-13-2007, Saat: 11:44 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßi$e SorCam "tün" ne demekeski türkçede "tün" karanlık demek... aslında bizim öğle vakitleri kullandıgımız tünaydın lafı yersizdir bu anlamda.yani karanlıgın aydın olsun gibi bişi diyosun eee zaten sabah günaydın derken bunu diyosun ne gerek vr dimi siz genede merhaba diyin gecin yaaaa Alıntı:laaa olsa olsa en kötü ihtimal watan için şehit oluruz adem [COLOR="Black"]onu düşünen kim olum... anadan babadan ayrı, arkadaşlardan ayrı... [/COLOR] (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw abi benım platonık aşkım bitti yaw kurtuldum en sonunda yine olmaz dedi bende umudumu kestim aah boşver sıkma canını sen askere gideicen zaten askere boş kafayla gitmek en iyisi tecrübe konuşuyor düşünmezsin kimseyi kafan takılmaz kimseye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 96,612 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |