aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii gecelerrriyiyim canım sen nasılsın geceniz nasıl?
aa sibelde gelmişş
hoşgeldin sibel nasılsın ???
Gececiler Bölümü
|
Alıntı:Cnm ülkemizde acımasız we laf anlamaz insanlardan biri burdaydı ondan mühim deqil [COLOR="Black"]sanırım bu taş banaydı ve kafama geldi... eğer doğruları söylemek acımasızlıksa dicek bişey bulamıyom sana... [/COLOR]
sibelim bende burdayım banada bi mrhb demek istermisinnnnn....
Alıntı:sağol adem kardeşim iyiyim sen nasılsın? [COLOR="Black"]walla esra gibileriyle uğraşıp duruyom... [/COLOR] sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim canım sen nasılsın geceniz nasıl? ii ss sağol geceyi soruyosan süperrrrrrrrrrrrr dicek hiç bişiy yokk gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sibelim bende burdayım banada bi mrhb demek istermisinnnnn....tabikide canım benm hoşgeldin gecemize renk getirdinn)) aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ss sağolvalla dediğin gibi süperrr:yikildim: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabikide canım benm hoşgeldin gecemize renk getirdinn)) ya bidakka yaa ben sen den önce burdaydım ol afı benim sölemem gerekiyoo....
07-14-2007, Saat: 01:40 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım bu taş banaydı ve kafama geldi... miley35: miley35: miley35: .........................
07-14-2007, Saat: 01:40 AM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla esra gibileriyle uğraşıp duruyom... miley35: miley35: miley35: miley35: ..................... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 460 Ziyaretçi