sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atilla sen yaz bari canım yaamiley17:
sanamı yasayım...sibelim komikmi olsun....
duygusalmı sora dayak yemiyelimmmmmmmmmm...........
Gececiler Bölümü
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atilla sen yaz bari canım yaamiley17: sanamı yasayım...sibelim komikmi olsun.... duygusalmı sora dayak yemiyelimmmmmmmmmm........... Alıntı:yok be adem bişey olmazz senin için düşünüyom iki satır bişey... ama uzun sürebilir Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ben espri yaptım orada...ben şiir yazarsam milletin edebiyata olan ilgisi azalır benim gibi ol sende tınnn dee................... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanamı yasayım...sibelim komikmi olsun....ya canım sen nasıl istersen ama duygusal olsunn miley17: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin için düşünüyom iki satır bişey...sağol adem düşünmen bile yeter:A: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaa bak youtube acayip ilanı aşk videosu yaparım bilirsin kardeş bişi bilmiyom diosun nickin kokuttu benii yaa .... hele resimm çıglıktaki küçük çocuk gibiii.......
[COLOR="Black"]bu gece bir hüzün var içimde,
nedendir bilemem, yardan mı serdenmi? sabah ola hayrola geçer inş... ademe şiir yazdırırsanız böyle olur...gece gece uyandı herkes kendi kendime gülüyom yaw..[/COLOR] gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sibelimcanım senin şu renkleri sarı kırmızı yapsak da reklendirsek olmazmı ?? biraz renk katmış oluruz:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,865 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |