(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zman bekleriz abi kapımız açık hazır sen şiir yazmaya başlamışken bide BAHAR yazsana abi :$
şitt bahar kimmm bakiym????
Gececiler Bölümü
|
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her zman bekleriz abi kapımız açık hazır sen şiir yazmaya başlamışken bide BAHAR yazsana abi :$ şitt bahar kimmm bakiym????
[COLOR="Black"]sohbette koyulaşıyor yaf...ben şimdi kopamazsam sonra hiç kopamam...
hadi iyi geceler cümleten, ben uyku moduna geçiyorum... kalın salıcakla, yarın görüşmek üzere[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wışşşşşşşş.....o ne gözel bi şiir olim dimmiii kardeşş sanada öretimm yasmayıı be ademimm ya bisim yasdığımıs şiirden ne olur kiii elalem aya çıkıyo..... ne alkaysaaaaa..............:::: Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten bedenim olmuş binparça olsaydı daha güsel olurdu bendeorijinali daha güsel rüya güselii ) sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canımsın ya çok çok teşekkürler canım benm :k: :k: :k: :kucak: :kucak: :kucak: ya ben tşk ederimmmm janımmm borcum bitti diimmmiii sannaa : eee bende çok hakkın vardıı sibelimmmm.... şiir <senin itin olsunnnn beeeeee........ Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sohbette koyulaşıyor yaf...ben şimdi kopamazsam sonra hiç kopamam...iyi geceler ademmmmiley17:
07-14-2007, Saat: 02:16 AM <
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orijinali daha güsel rüya güselii )bende orjinali öle olsaydı yazmıştım Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende orjinali öle olsaydı yazmıştımama yazan öle uygun görmüş canım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,866 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |