neyse yaw ben intihar edip geleyip müsadenizle
Gececiler Bölümü
|
first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:askıma bi güzel hediye,,damdam dama bir kediye nan ne saçmaladın öle sen :yikildim: :yikildim: :yikildim: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse yaw ben intihar edip geleyip müsadenizle nerden atlcan ???? ve ya neyle zehirlicen kendini??? gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum erkan bi oyunlardan kafanı kaldırda dünyadaki olup bitenlen ilgilen bee kardeşş senin mezar taşındada dünyayı tanımadan öldü ama o hep şampiyondu yasıcak haberin olsunnnn kardeşşş.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ne oyunu abii ya ben oyun oynamam ki aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnmi???? :$ :$evet canım ya sen miley17: (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse yaw ben intihar edip geleyip müsadenizle al kardeşş budaaa sanaaa olsunnnnnn....... gecelerin efendisindenn............ Goncalar dökülse, güller sararsa Gönlünde taptaze çiçekler açar Hayatın hüznü, sonbaharı varsa Kalbimde ölmeyen bir bahar yaşar. sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet canım ya sen miley17: sölemesem !!:$ :$ :$ (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse yaw ben intihar edip geleyip müsadenizlehişttt aşk şehidi nereye yawww |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,857 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 160 Ziyaretçi