yaww kim kime aşık noluya yaaamiley17:
Gececiler Bölümü
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya merve bir.... heehhehhehehhhee:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaww kim kime aşık noluya yaaamiley17: waalla bnde anlamadım yaff :yikildim: :yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onları bizim ufak kardes oynadı ben değel erkan kostüm yapmışsın süper ama içinden çıkmayı unutmuşsun lenn...:yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya merve bir.... evet abii yaaa bende onu diom kısaa kaç kere öselden msjlar attım dedim kısım cool ol birass askım askım yicen kafayı dedim ahan baq yedi isthee dikkat et aramısda kalsın gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkan kostüm yapmışsın süper ama içinden çıkmayı unutmuşsun lenn...:yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:erkan kostüm yapmışsın süper ama içinden çıkmayı unutmuşsun lenn...:yikildim: :yikildim: espirimi yaptın qızz sen sen git ruhunu dinlendirr dün çok calıstıı malum öbür dünyaya git gel git gel yorulduu:yikildim: :yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waalla bnde anlamadım yaff :yikildim: :yikildim:valla bende biri anlatsın hee:yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heehhehhehehhhee:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: aşkın nerde gelmiomuu.... kıs delirdii vallaa şurdan tutsun iki kişi kolundan şunuda götürelimm burdan.....:yikildim: :yikildim: first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet abii yaaa bende onu diom kısaa kaç kere öselden msjlar attım dedim kısım cool ol birass askım askım yicen kafayı dedim ahan baq yedi isthee dikkat et aramısda kalsın abi yaa valla süpersinis yyaa hehhehehehe valla yedim kafayı bn :yikildim: :yikildim: :yikildim: şarkı söliym bari aşşkk öle bir büyü ki anlayamassın ...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,856 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 166 Ziyaretçi