aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade nan sende sanane bnim aşkımdan
sen niye heryere burnunu sokuon :yikildim: :yikildim:
bi daha sokmayızz kalbim kırıldıı cırt die bi ses geldi yoq yoq kırılmadı yırtıldı ohff ohff:'(
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade nan sende sanane bnim aşkımdan bi daha sokmayızz kalbim kırıldıı cırt die bi ses geldi yoq yoq kırılmadı yırtıldı ohff ohff:'( (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse size doyum olmaz yarın görüşmek üzere ii geceler bu senmisinn kardeşş yaaaa.... burdan bahara iki çift lafımm varr.... baharr sesimi duyuyorsannn buralardannn çok usaklara git..... hatta mümkünse dünyayı terket adam sıyırmışş yaaaa....... first Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi daha sokmayızz kalbim kırıldıı cırt die bi ses geldi yoq yoq kırılmadı yırtıldı ohff ohff:'( :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: sana bişiy olmas naan kalpsiz seni gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ulan seni aç kurt niyetini belli ettinn sonundaa.......:hihi :hihi :yikildim: :yikildim:
07-14-2007, Saat: 03:01 AM <
Alıntı:bu senmisinn kardeşş yaaaa....abi bi bunları söylemediğin kalmıştı bunları söyledin yaa ben gidiyom intihar etmeye olmucak böyle sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım şimdi amylee kuzu mu oldu:yikildim: :yikildim: :yikildim: yok aslında o da kusu sayılmas tam olarak..... ona şey diyebilirizz meselaa...... gecenin rengi bulamadı daha denginiii............ (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi bi bunları söylemediğin kalmıştı bunları söyledin yaa ben gidiyom intihar etmeye olmucak böyle ya kardeşş bu baharın tlf varmı sende varsa verde... bide tlf da sölimmm belkigörmmeiştir yasıyı.........:yikildim: :yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok aslında o da kusu sayılmas tam olarak..... gece hep senmi bekçisin buralardaa:yikildim: :yikildim:
07-14-2007, Saat: 03:06 AM <
neyse yaw ben intihar etmeden en iiyisi uyuym yarın görüşürüz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,867 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |