reca ederız efet bende ıstıorum hade canım hade hemen hatta
Gecelerin Efendisi
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol peri de getlen benim şiirimdem benim adımla pirim yapmaaaa...... canatımmm seni seviyyorumm kanka iyiki varsın iyiki kankamsınnn janım kardeşi.............
süpersin canat: ay benimde siirim olmadı hec:S:S :'(herseyede atlarım
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reca ederız efet bende ıstıorum hade canım hade hemen hatta emin ol şimdii ferhatın dağları deldigi gibi bir şiir gelcek bundan eminn olll....... Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersin canat: ay benimde siirim olmadı hec:S:S :'(herseyede atlarım ya melek yeme benii yaa sana yasılan şiirler bana yasılsa şimdi bulutların üzerinde tango yapyodummm valllaaa...... Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpersin canat: ay benimde siirim olmadı hec:S:S :'(herseyede atlarım tamam melek sanada bir tane şiir yazarız o halde senin de olur bir şiirin üzülme sen izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: daha bişey goremedık görmek için onun kalbine gislice sızmak lasım ben öle yaptımmm periii yoksaaa banada yasmasdııı buu......... bence sende öle yap senin de bi şiirinn olsunn ....... izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ben sızmadan ıstıorum herseyın bı bedelımı olmalı duygu olmadan şair bi hiçtir şairin sanatı .içendeki aşktır içinde aşk yoksa şiirde duygu olmas sana olan aşkmı dersen bu kan bagı gibi bişiiiii yaaa tarif edimesss valaaalllaa........o yüsden canaımt bende başkadırrr..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aşk şehidimiz Tanjuya gecelerin efendisinden.... | GCLRNFNS | 7 | 362 |
07-31-2007, Saat: 11:04 PM Son Yorum: iLLeth.! |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi