valla abi bugun pek fazla kişi yoktu konu demiyelimde aşk meşk konularında açan oldu bende dail
atillaya
|
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol amylee burda öğrenirsin canım inş. ama hakkaten çok güsell yasıyosun yaa ablam gibi o da çok güsell şiirler yasıo
[quote=sibel]canım benm teşekkür ederim güsel düşüncelerin güsel kalbin için o kalbi bana açtığın için sana kalbim sonuna kadar açıktır ve inanıyorum sevgimizde okyanuslar kadar olacaktır ve güsllikler artık bizimle canım benm iyiki seni buldum ve tanıdım kalbimin büyüklüğü kadar sevgiminde büyük olacağına emin olabilirsin canım[/quote
canım benim adımın atilla olduguna ne kadar eminsem seninle mutlulugada okadar eminimmm bunu bill benimde kalbimin bundan sonraki sahibi sensinnn güselimmmm benümmmm ...... herkese paralı olan kalbim sana beleşş janımıiçi istigin gibi gir içeri döşeee yalnıs dijitürkte al malum ligler başlıyo bisde faydalanırızz canımın içi...... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=sibel]canım benm teşekkür ederim güsel düşüncelerin güsel kalbin için o kalbi bana açtığın için sana kalbim sonuna kadar açıktır ve inanıyorum sevgimizde okyanuslar kadar olacaktır ve güsllikler artık bizimle canım benm iyiki seni buldum ve tanıdım kalbimin büyüklüğü kadar sevgiminde büyük olacağına emin olabilirsin canım[/quote süpesinis yyaaaaaaaaa kıskanmaya başladım yaaaaaaaa
07-15-2007, Saat: 02:08 AM <
neyse size doyum olmaz abilerim ablarım yarın görüşmek üzere
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vayy bea aşk hee süper nediyim ki yasmak için aşk önemli unsurdur sen hiç sibelimin.. böle bi şiirini gördünmü formda görmedin bende görmedimm yakınınıda görmedim işte aşktır bu amyleeeee aşk ....... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yasmak için aşk önemli unsurdur sen hiç sibelimin.. valla nediyim allah daim etsin aşkınısı bn aşka inanmasdım ama onu tanıdıktan sonra herşey değişti tabee inşallah hayalkırıklığına uramam ama nebiliym o başka yaff çok sefion onu bn !! gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=sibel]canım benm teşekkür ederim güsel düşüncelerin güsel kalbin için o kalbi bana açtığın için sana kalbim sonuna kadar açıktır ve inanıyorum sevgimizde okyanuslar kadar olacaktır ve güsllikler artık bizimle canım benm iyiki seni buldum ve tanıdım kalbimin büyüklüğü kadar sevgiminde büyük olacağına emin olabilirsin canım[/quote teşekkürler canım kalbideyim ve kalbimdesin ama kirasını öde:hihi emin ol o kalbe iyi bakcam güsel mutluluklara imza atcaz canım benm.maçlarda kavga etmeyelim ben galatasaraylıyımmiley17: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=gecelerin efendisi]kıskanma canım yaa teşekkürler canım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi