aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla nediyim allah daim etsin aşkınısısağol amylee canım inşallah uğramazsın hep mutlu ol
bn aşka inanmasdım ama onu tanıdıktan sonra herşey değişti tabee
inşallah hayalkırıklığına uramam
ama nebiliym o başka yaff çok sefion onu bn !!
atillaya
|
bu şiire cevabım çok gecikmiş kusura bakmayın yüreğiniz dert görmesin
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu şiire cevabım çok gecikmiş kusura bakmayın yüreğiniz dert görmesinyaa evet canat nerdein yaa sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa evet canat nerdein yaa yatıyordum valla
07-15-2007, Saat: 12:54 PM <
ooo kimler burdaymıs şaiirler topantısımı var yaw nslsınız abilerim ablalrım
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo kimler burdaymıs şaiirler topantısımı var yaw nslsınız abilerim ablalrım burdayız kardeşim ya mesajları okuyor kendimiz den geçiyoruz ne yapalım
[COLOR="Black"]walla geçen geceki sohbetten sonra sezdiydim bişeyler olduğunu...
merağımada yenik düşüp sordum atilla abime, allah mutluluğunuzu daim eylesin...bende geç görenlerdenim konuyu kusura kalmayın... şiirde çok güzel sibel abla, yüreğine sağlık...ayrıca şiir yazamayan sayılı insanların arasında bende varım...kimse üzülmesin... tekrardan mutluluklar, herşey gönlünüzce olsun[/COLOR]
07-15-2007, Saat: 12:59 PM <
Alıntı:burdayız kardeşim yasewindim siizn için (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sewindim siizn için valla sevmekte sevilmekte güsel şey inşallah hep böyle mutlu olursunuz sibel ve atilla |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi