bende geldim
Gececiler Bölümü
|
hos buldummm
bugün kü olayı duydunusmu yaff resmen yıkıldım gülmektenn tanış kaynaş ta :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hos buldummm bilmiorum yaa anlatsana banada
kısın biri gelmis yok bu sitede çok yakısıklı erkekler varmış o yüsden üye olmusmus adı gisemmiş bekar mış :yikildim::yikildim::yikildim: biri beni durdursuuun:yikildim:
batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kısın biri gelmis yok bu sitede çok yakısıklı erkekler varmış o yüsden üye olmusmus adı gisemmiş bekar mış :yikildim::yikildim::yikildim: biri beni durdursuuun:yikildim: :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: valla bnde şimdi gördüm okudum vede koptum bi insan nasıl bu kadar basit olur yaa miley18: abi varmı böle salak kıslar yaa :
denisde kumm yaff , işleri zor ama bir ihtimal bu kuşum modundada olabiliiiir:yikildim:
batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:denisde kumm yaff , işleri zor ama bir ihtimal bu kuşum modundada olabiliiiir:yikildim: hehhhehehe:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,869 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 461 Ziyaretçi