nese ii geceler sana
görüşürs by bye
görüşürs by bye
Gececiler Bölümü
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoq bn sadece aşqım isterse gülerim peeeki ole olsunnnn küstüm saka saka severim böle asklarıı ömür boyu mutlu olun batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peeeki ole olsunnnn küstüm saka saka severim böle asklarıı ömür boyu mutlu olun sağol ama bn pek sanmıyorum mutlu olcağımı bn .... nese yya seninde cnını sıkmıyım gece gece : aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol ama bn pek sanmıyorum mutlu olcağımı benim canım sıkılmaz da nie mutlu olamıyasın ki ona şöyle bir gülüşün yeter yoksa o sana gülmüyomu lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi aksam larrrrrr herkezeeeeeeeeeeeeee iyi aksamlar hos geldiiinnn batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim canım sıkılmaz da nie mutlu olamıyasın ki ona şöyle bir gülüşün yeter yoksa o sana gülmüyomu yok gülüoda nebiliym bn çok karamsarım galiba elimdekilerin kıymetini bilmiorum sanırım o yüsden mutlu olmuyorum hiç yada mutlu olamıyorum ... öfff çok sıcıkı bi insanım bn yaff : lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi aksam larrrrrr herkezeeeeeeeeeeeeee sadana ii akşamlar h.geldin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,871 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |