:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YüReK KıRıNTıLaRı.. (eRCi)
eRCi
İçimde derin sesiz dipsiz bir kuyu var, gün geceye teslim olduğunda yere hüzün çöktügünde , Mutluluk alıp başını gittiğinde soruyorum kendime Hayattaki değerin ne diye?

Kapanınca gözlerim yürüdüğüm yolun zorluğu ve yalnızlığım geliyor aklıma...yalnızlık önce korkutuyor sonra tenimi sonbaharın o ılık damlaları sarıyor her damla ayrı bir dost oluyor, Yağmurla birlikte üşüyorum...

Hayat bana benim ona verdiklerimi sunuyor şimdi, bana değer veriyor öyle olmasa yanımda olmazdi öyle olmasa bana gülümsediğini hissetmezdim....

An geliyor öyle bir fırtına esiyorki yüreğimde hayat bile dindiremiyor, sonra o yaprak dökümü baş gösteriyor içimde.. Gönlüm yine sonbaharını yasşıyor, değer verdiğim yapraklar savrulup gidiyor bilmezlikler denizine doğru, Artık içimdeki ağacın yaprakları yeşeremez çünkü orda artık dipsiz bir kuyu var, ben ise başkalarının içindeki ağaçlardan dökülen sarı yaprağım.....
eRCi
Dilerim ki

Allahımdan
mezarın gönlüm olsun....

her şeyimi adadım sevgilim senin için
ben kendimi adadım sevgilim senin için
ölmeyede razıyım sevgilim senin için

Başkasını seversen günahım senin olsun
kim ihanet ederse dilerim beter olsun

her şeyimi adadım sevgilim senin için
ben kendimi adadım sevgilim senin için
ölmeyede razıyım sevgilim senin için

bir aşk bu kadar gerçek özetlenir.....
eRCi
Bir gülüşüne kaç yalan sığardı? Bir ihanete kaç kurban? Bir cinnet kaç canı avuçlarında barındırıncasına mutlu hissederdi kendini? Soru işaretlerinde yitip giderken kız, derin bir nefes çekti içine. Hiç’sizliğinde kaybolmak istedi. Kimse görmesin istedi günahlarını. Yapamadı. Eksilmek dedi. Acımak, acıtmak sonra. Birileri için bir şeyle yapmak. Neden?
Diye geçirdi içinden. Yorulmuştu. Her sabah gözünü açıp , “Bugün beni mutlu edebilecek ne var” diye düşünüp cevap bulamamaktan yorulmuştu… Sesler vardı. Görüntüler… Kalabalıklar… Boş ve anlamsız suratlar… Gelmeyen kışa yükledi iç sıkıntısını kız…

Kafasını kaldırıp gökyüzüne baktı. Isınıyordu dünya. Üstelik kimsede aldırış etmiyordu. Yeşiller azalıyordu.Yeşiller azaldıkça siyahlar artıyor, siyahlar arttıkça, insanlar kirleniyordu. Seni seviyorum’ lar harcanıyordu bozuk para yerine. Hiçbir gerçekliği kalmıyordu aşkın. Nasıl bir yerdi burası? Bu pislikte ne anlamı vardı renklerin? On sekizine gelen herkesin can alıcı intihar senaryoları varsa, kim üstüne alınmalıydı Azrail’ le olan bu yakınlığı diye düşündü kız. Doğru yer-doğru zaman dedikleri nasıl bir kavramdı. Ya doğru insan. Nasıl ayırt edilebilirdi diğerlerinden. İmkanı var mıydı? Farklı kalmanın. Etraf bu kadar yabancıyken, zaman sadece şaçma bir takipten ibaretken nasıl gerçekleşsindi ki bu kavram . Soru işaretlerinde gibi oldu. Git gide uzaklaşıyordu düşlerinden. İnsanları anlamaya ne aklı ne de kalbi yetiyordu. Yoruldum, dedi kız tekrar. Bu anlamsızlıkta bu kargaşada bu neye ya da kime olduğunu bilmediği yolda istemeye istemeye yürümekten yoruldum. Nerede unutmuştu kendisini? Neredeydi gülüşleri? Kim kirletmişti gülüşlerini. Uyku yatıya kalmayan bir misafir olsa da kpadı gözlerini kız… ve Ahmet Telli’ yi hatırlamadan uyuyamadı. Ne demişti o çok sevdiği adam: BÜYÜLENDİM AMA BÜYÜMEDİM. AKLIM ERMEDİ OYUNLARA VE SUYA. YÜZÜNÜ GÖSTERİP KALBİNİ NEDEN SAKLADIKLARINI ÖÄžRENEMEDİM. ŞAŞKINIM, CAHİLİM BEN BU DÜN YADA…
eRCi
Olurda birgün ölürsem
Şunu bil
Tabutun içinde ben
Bedenimin üstünde kefen
Benim içimde de sen olacaksın NEFESİM

eRCi
Seninle beraberiz gibi hala hala beraber ıslanıyormuşuz gibi..
Yanlız bir ağaç gibiyim uçurumun kenarında..
eRCi
Sus geldi dilime. Bu karmasalikta, bu hesaplasmalarda. Konusmak nafile,
hayat kendi carkinda sana danismiyor. Hic bir sey icin izin almiyor.
Geliyor, devrini tamamlayip gidiyor bu akis icerisinde.Dile sus geliyor da,
ya yurege. O hic susmuyor maalesef, surekli yeni umutlarla beklentilerle
gune merhaba diyor.
Hic susmasin yureklerin sesi. Onlar susarsa hayat susar. Yureklere bir kere
sus geldi mi bir daha ses vermezde dunya susar, yasam biter...

eRCi
.. kanLa kaRışıK yağMuRLarLa
üstüMüze özGürLük yağıyoR gökyüzüNden
öLmeyi öğreNdim bEn !!
daHa yürüMeyi öğreNmeden ...
eRCi
Tüketmek için bunca acele ettiğiniz takvim yapraklarına onca hızla çevirdiğiniz akreplere yelkovanlara ,içine gönüllü daldığınız o insafsız rutin çarkına şöyle bir uzaktan baktığınızda ne hissediyorsunuz? "Ne kadarı benim hayatım" diye soruyor musunuz? Ne adarını başkaları yaşamış benim yerime.... Ya da ben başkalarının?.. "Aynadakinin ne kadarı ben'im, ne kadarı oynadıklarım? Sevgiyi koydum kum saatinin dolu dizgin akıp giden kumlarının her bir zerresine.... Çünkü bir tek sevgi var elimizde; bunca yıldan damıtılıp gelen.. Yine bir tek o kalacak, yaşanacak yıllarından geriye... Bir tek sevgi olacak bunca telaştan artakalan ötesi yalan......
ÇiLeK

AYRILIKLAR UYANDIRMALI KÖR YÜREÄžİMİ

CEHENNEM YANGINLARINDAN

ÖLMEDEN ÇIKTIYSA BEDENİM; ARTIK

BENİM OLMALIYIM, BENİM

YETER YÜREÄžİMİ BİR ÇİFT GÖZÜN

ATEŞİNE REHİN VERDİÄžİM,

ATEŞ ARTIÄžI DEÄžİLDİR KARŞILIÄžIMIZ

PUSATINI DAÄž SESİNDEN ALAN

FİRARINI MERMİSİNE EMANET EDEN

BİR NAMLUDUR BU EŞKIYA SEVDA Kİ;

ZULASINDA ASILI DURUR KEFENLEDİÄžİ ÖLÜMÜ

ELLERİNİN ÇELİÄžİNE SU VERİLMİŞTİR

TA ADEM'DEN BERİ

BİLİR VE İNTİHAR CURETİYLE YOKLAR YÜREÄžİNİN TETİÄžİNİ

GÜNEŞİN KIZILCA KIYAMETİNE ÇATAR

KURUYAN UMUT DALLARINI

YANACAKSA CEHENNEMDEN BETER YANMALI

KİM ANLAR Kİ; EŞKIYANIN SAÄžLAMLIÄžINI

ÖZLEMİNİN ÇİSEYLE YIKANMIŞ ŞAFAK DEÄžERİNİ KİM?

HANİ ELLERİNE KUŞLAR İNERDİ

KARDAN ÜŞÜYEN KUŞLAR

BAHÇEN KUŞ SEVİNÇLERİYLE İNLERDİ

AY ŞAHRUD

EŞKIYA YÜREÄžİME ÇIÄž DÜŞTÜ

ÜŞÜYORUM HA....

AÇ ELLERİNİ

GELDİM MUTSUZLUÄžUMLA

YÜREK SUSUZLUÄžUMLA

KOYNUNA AL DEMİYOM

EŞİKTE KOYMA BENİ

KOYNUNDA YATIR DEMEM

YETER BAÄžIŞLA BENİ

AÇ ELLERİN GİREYİM,

SANA ÖMRÜM VEREYİM

KURUYAN DUDAKLARINA

NEFESİMİ SÜREYİM

KURUYAN DUDAKLARIMA

NEFESİNİ SÜREYİM

DAÄžLARA KÜS OLUR MU

BAHARA YAS OLUR MU

İKİ CAN BİR BEDENKEN

AYRI YATMAK OLUR MU

İKİ YÜREK BİR CANKEN

AYRI DÜŞMEK OLURMU

BİLİYORUM SUÇLUYUM

KENTİN KİRLİ SUYUYUM

SEVMESİNİ BİLMİYORSAM

GEÇMİŞİN SONUCUYUM

AÇ KAPIYI GİREYİM

SANA ÖMRÜM VEREYİM

KURUYAN DUDAKLARINA

NEFESİMİ SÜREYİM

KURUYAN DUDAKLARIMA

NEFESİNİ SÜREYİM

(Emrah ALTINOK)

hepsi birbirinden güzel tşklerrSmile
Ara
eRCi
Teşekkürler Hilal Yüreğine ve okuyan gözlerine sağlık....

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Aşk Kırıntıları.. €BeRimSin 3 489 04-14-2022, Saat: 05:16 AM
Son Yorum: wildfang
  Yokla Ceplerini Aşk Kırıntıları Kalmış Olmalı Biraz... ROSE 11 767 04-13-2022, Saat: 09:02 PM
  Yürek yanıyor yar can çok acıyor.. mscxcs 4 591 04-11-2022, Saat: 02:57 AM
  Susmayi ögreniyor Bu Yürek.. ÇiLeK 5 343 04-08-2022, Saat: 09:37 PM
  sus ...sadece hisset .....(eRCi) eRCi 16 1,081 04-08-2022, Saat: 01:57 PM

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 10:02 PM