slm mıllet ben geldım hos geldım mı acaba
Gececiler Bölümü
|
ooooo bura sopet kanalını geçmiş yaff herkes bibriyle konuşuyo konuşan bi üçüncü kişi bulamassın......
nese burası artık duyguszzzz mirç........... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm mıllet ben geldım hos geldım mı acabahoşgeldin serseri gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa hişttt evde kalmış senin kiinerdee gelmedimiii..... :'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( ... Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm mıllet ben geldım hos geldım mı acaba hadi naan sen gelemessinn ne işin var burdaaa...miley35: serseriler giremes kapıyı okumadınmıııı....:hihi hem senin damın da yokkk oooooooo..... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı::'(:'(:'(:'(:'(:'(:'( ... yaq varya sayende istanbulda su sorunu kalmadıı haa allah rası olsun seninki gelmiyodaa sende barajları dolduruyorsunnn vaaallaa...:yikildim::yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa hişttt evde kalmış senin kiinerdee gelmedimiii..... ben hep burdaydım sen nerdesinn..?? gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi naan sen gelemessinn ne işin var burdaaa...miley35: abı benım ısım bu zaten de aslım yok kafam bozuk kendımı sohbete verdım :yikildim::yikildim::yikildim: bıde abı ayıpsın dam taktırrız aa:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 84,787 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 114 Ziyaretçi