ya yine saf dışı kaldım yaww önce ben slm verm yaaa :'(:'(:'(:'(:'(
Gececiler Bölümü
|
07-17-2007, Saat: 12:02 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi osamn ben de saz arkadaşlarımla husurlarınızdan ayrılıyorum en güsel geceler sizlerin olsunnn çalınn da bi roman öle gidekk barriiii beeee....:yikildim::yikildim:komik değildi ama gülelim hayırlı geceler
arkadaslar benım sut ve uyku satım geldı aslı fazla kalmama kızıyo:yikildim::yikildim::yikildimımdıden uc dakıka gec kaldım hadı by:yikildim::yikildim::yikildim:
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdayım ama girmicem aranısa çok alınıyorum ay canımm yokk yaaa bende sen varsın diyee geldimm vallaa .... sibelim dedi bu kısı yalnız bırakmayalımmm şimdii aglamaktan topic gözyaşıyla dolcak geldik sana moral vermeye janımmm.... dimi sibelimmmmm..:hihi:hihi
07-17-2007, Saat: 12:03 AM <
sibelll bi sonraki sayfadaki yazdıgımı oku yanlış anlaşılma olmasın sonra oke
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar benım sut ve uyku satım geldı aslı fazla kalmama kızıyo:yikildim::yikildim::yikildimımdıden uc dakıka gec kaldım hadı by:yikildim::yikildim::yikildim: olum çok kaldınn beee hişşşt yatarken üstünü açık bırakma bariii olum nann sonra rüyana ben girerimm haaaaaa....:yikildim::yikildim::yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay canımm yokk yaaa bende sen varsın diyee geldimm vallaa .... abı ayıp gııdyoruz dıyoruz bı gule gule bıle demıyosun :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: hıc yakıstıramadım sana aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burdayım ama girmicem aranısa çok alınıyorumcanım sana şiir yasmıştım geçen günden sözüm vardı.canım gecelerin efendisi kötü bişey demes alıma canımmiley17:
eyvallah ati bundan sonra senin sag kolunum miley16:miley16:miley16:;;
ben yine gülmeden edemicemm:yikildim::yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum çok kaldınn beee hişşşt yatarken üstünü açık bırakma bariii olum nann abı aslı bıle tembıh ettı ustunu acma dıye terlı terlı su ıcma dıyo :yikildim::yikildim::yikildim:abı ask bu herseye uyuoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,880 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 10 Ziyaretçi