leylam yazmışın zaten be gülümmmiley17:miley17:
Gececiler Bölümü
|
yok kaldırdım sn öle dince
olsun herkes yaptığıyla kalır bn ne kendimi küçük düşürüym ki nese yaa siznde cnınızı sıkmıym şimdi batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimm ama ortalık karışmış galibah.g ama karışıklık bitti heralde batu_efe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben geldimm ama ortalık karışmış galiba h.geldin görüşemiorus hiç ??
07-20-2007, Saat: 01:02 AM <
cnm erkanla çıkıosan bence bilboard lara falan yazdır ... elalem duysun ki eski eski ortalarda konuşmasın ama çıkmıosan bence böle olaylara girme hem erkan'da yanlış konumlara düşmesin...
bu arada batu selmlar hg
sağol cnm ya
öle yapsam ii olur ama nese erkanında üsülmesini istemem kapadım bn konuyu bu arada bn çok sefdim sizi ya aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kaldırdım sn öle dinceyok be gülüm sıkılmayıs senin canın sağolsun yeter ki yani herkes yaptığıyla kalır o cezasını almış senden çıkarmaya çalışıyor galiba canım sende onla aynı olma ki farkını görsünmiley17: sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok be gülüm sıkılmayıs senin canın sağolsun yeter ki yani herkes yaptığıyla kalır o cezasını almış senden çıkarmaya çalışıyor galiba canım sende onla aynı olma ki farkını görsünmiley17: çok ii sağol yaa valla yine sölüyorum çok sevdim bn sizi yaa :hihi:hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gündüzcüler Bölümü | Leader | 3,301 | 83,856 |
08-20-2021, Saat: 03:23 PM Son Yorum: Leader |
Konuyu Okuyanlar: 166 Ziyaretçi