madeinnn gecelerin efendisi...
|
Allah ım ya özene bözene yaratmışsın kardeşimi
canım benim süpersin süper ![]()
abı Allah özene bezen yaratmıs Allah sevdıklerıne ve sevenlerıne bagıslasın
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah ım ya özene bözene yaratmışsın kardeşimi tşk ettim kankaa allah hepimize ayrı ayrı güsellikler ihsan etmişş yüce yaradana ne kadar şükür etsek azdırr... saolasınn varolasınnn kankaaam eyvallahh.....:hihi y3l!s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaawwww yakıoruss y!ne ooooo yeliss gelmişşş nbr yeliss yaa çok mutlu oldum seni gördümm... ![]() ya can sıkıntısı vallaa yaaa yakma falan deill yanee...... ![]() ![]() ![]() Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı Allah özene bezen yaratmıs Allah sevdıklerıne ve sevenlerıne bagıslasın amin kardeşim önce aileme sonra sevenime sonra sana. ![]() ![]()
canım benm çok karizmatik çıkmışsın ilk resim süperrrr öbürleride çok hoş ama onda ayrı bir derinlik var canım benm :k:
PaSCHaM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abım Supersın... Allah Nazarlardan Saklasın... saolasın serhatımm çok tşk ettim güsel yorumun için janım kardeşim.. ama emin ol sende süpersin ve senin ayrı bi güselliğin varr.. farkın tarzın serhatımm....saolasınnn ..... ![]() sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım benm çok karizmatik çıkmışsın ilk resim süperrrr öbürleride çok hoş ama onda ayrı bir derinlik var canım benm :k: evet janımjım haklısın o resim sanki çok fotojenik çıkmış gerçi sen benden daha iyi bilirsin o meslkte olan sensinn nasıl benden malzeme çıkarmı barii tşk ler güsel yorumun içinn bitanesii saolasınn janımjım......:k: ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
gecelerin efendisi gururla sunar...... | GCLRNFNS | 38 | 1,919 |
12-22-2007, Saat: 11:53 AM Son Yorum: Qetesh |
|
Blue Belial & Gecelerin Efendisi | blue_belial | 29 | 1,528 |
08-03-2007, Saat: 12:16 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi