ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstanbuL'da oLsaydım geLirdm sizinLen futboL muabbeti yapardık D
ama deiLim işte =P
şansınıza küsün
vay be hem gelseydin sizinkileri bi görürdün be
carlos felan
gecelerinefendisi ve canat işbirliğiyle......
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstanbuL'da oLsaydım geLirdm sizinLen futboL muabbeti yapardık D vay be hem gelseydin sizinkileri bi görürdün be carlos felan
07-21-2007, Saat: 08:44 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsun mertçim emin ol sen sağoL abi =) konuşurz abi her zmn bi TurkceLL Süper Lig Artık BaşLasındaaa D canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay be hem gelseydin sizinkileri bi görürdün be ayıpsn abi ya D görürdük walla =) lig başlasında beraber maça gidelim ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen sağoL abi =) gitmesine gidelimde orda dayak yerim diye korkuyorum gs liyiz ya o bakımdan
07-21-2007, Saat: 08:47 PM <
D
O zmn önce Fener-Gs maçına gideLm sen dayak ye, sorada ben Gs-Fener maçına geleyim bende dayak yerim ödeşirz D
ben gelirim istbuldayımmiley17: ama kıs kulesi olsa olmaz mı iyi düşünmüşsünüz arkadaşlar teşekkür ederim benmde merak ettiğim kişiler var bencede toplanmalıyızzzzmiley17:
Cok güzel fikir ve Düsünce..
Emin Olun bende memnuniyetle katilmak isterim.. Bakalim nasipse o Gün nerde Olacam.. Tesekkürler Ercan & Atilla .. djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ist. olsaydım bende gelirdim ama değilim canın sagolsun be mervecimm keşke sende olabilseydinnn çok sevinirdiikkkkk... sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben gelirim istbuldayımmiley17: ama kıs kulesi olsa olmaz mı iyi düşünmüşsünüz arkadaşlar teşekkür ederim benmde merak ettiğim kişiler var bencede toplanmalıyızzzzmiley17: :hihi:hihi:hihi ben canata demiştim zateen sibel mutlaka gelir diye yüsümü kara çıkartmadın canımcım tşk ler duyarlılıgınnn için..... SevDa YürekLi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok güzel fikir ve Düsünce.. biz tşk ettik sevda yüreklim bizim bu çarımıza ses verdiğin için ve senide aramısda görmekten kendi adıma çok seviçliyim inşallah nasipse o gün hep beraberizzz sevda yüreklimm...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün Kutlu Olsun CaNaT.. | acemhe | 9 | 1,449 |
09-18-2010, Saat: 11:54 PM Son Yorum: CaNaT |
|
canat x) | _AL0n3_ | 6 | 790 |
09-19-2009, Saat: 03:18 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
ıyıkı dogdun canat | adda | 45 | 1,788 |
09-25-2007, Saat: 10:37 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |