tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?rak gazeteyi yav ben sana benimkini vereyim...![]()
YAF KARDE??M BEN STRES ATMAK ???N ARIYOM OLUR MU
Garip Sohbetler
|
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:B?rak gazeteyi yav ben sana benimkini vereyim... YAF KARDE??M BEN STRES ATMAK ???N ARIYOM OLUR MU YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehe Zaten Tut? ???n Ayri B? B?l?m ?st?ycem Adm?nden Ye??layyyyy Cilar B?l?m? puhahaha ![]() ![]() eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karde?i bunlara gerek yoq cek yoLdan gecen vatanda?? YAFFF KANK? ??MD? OLMUYO ARTIK B?Y?D?K ZAMAN BULAMIOZ ?? ??? ?? ANCAK AK?AM EVDE OLMASI LAZIM ![]() ![]() PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok bea tuti ho?lanm?o..awatar? dei?ecem k?z?osa Hehee karde?im k?zm?yorum yav... ![]() Ama ho?lanmad???m do?rudur... Sonu?ta senin kendi karar?n... Ama sigaraya esir olma... ![]() biraz g??l? ol sigara kar??s?ndaki seni esir alamas?n kendine... ![]() ![]() YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAFFF KANK? ??MD? OLMUYO ARTIK B?Y?D?K ZAMAN BULAMIOZ ?? ??? ?? ANCAK AK?AM EVDE OLMASI LAZIM h??? o zaman bana sorma o m?nt?kaya tuti bak?o... ![]() PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni awatar?m nas?l :p HEHE KARDE? TUT? BUNUDA PEK SEVMEZ ASLAN YOKMU PunisheR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni awatar?m nas?l :p ehh idare eder... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|