walla karambole yazıom arkadaşlar..cvplar kime denk gelirse
gagalarım alayınısı :p
gagalarım alayınısı :p
Garip Sohbetler
|
walla karambole yazıom arkadaşlar..cvplar kime denk gelirse
gagalarım alayınısı :p YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAF KARDE??M BEN STRES ATMAK ???N ARIYOM OLUR MU Karde? bizde bo?una vermiyoz sana... T?m stresini bo?alt ?st?ne... Ben stres atacamda onun ?st?nde, Bizimkiler m?dahale ediyo hemen sters bile att?rm?yolar adama... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KANK? TUT? KEND?N?NK?N? VER?O O OLMAS YAFFF ne yapsak acaba....
VaŞŞŞ Tutİ KardeŞİm ÜsÜldÜm Valla Yafff Bende Çaktirmadan YÖntemlerİ Var KardeŞİm Yafff KeŞ KardeŞİm Birak Gagalamayi KonuŞ KonuŞŞŞŞŞ
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heheh Tut? Sana B? B?l?m ?art Had? Had? Nazlanma Karde?im sen yeterki iste zaman? gelsin bizde a?ar?z... Hehee dur yav iki daha naza ?ekek kendimizi... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birak Gagalamayi Konu? Konu????? Heheee hi? g?lece?im yoktu yavvv....
Hhehehhe Çek KardeŞİm Çek Sana Feda Olsun Naz Tutİ Ne Dİodum Çaktirmadan Stres Atma YÖntemlerİ KardeŞ
yargıç keşlik bitti
sen de şu kayıp kentin elemanı modundan çık yaws tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Heheee hi? g?lece?im yoktu yavvv.... HHEHEHEH G?L KARDE??M G?L TAB?K? YAFFFF |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|