Deneme bile kaçmaya
Kadere razı ol daha az dayak yersin
Di mi Aslıcım
Kadere razı ol daha az dayak yersin
Di mi Aslıcım
Haykırmak İstiyorum..!!
|
07-22-2007, Saat: 12:50 AM <
Deneme bile kaçmaya
Kadere razı ol daha az dayak yersin Di mi Aslıcım
yaws dövmeyın gadesımı yennoş affet bu sefer yazıksen döfemezsın asıksın ona hehehe hatta ehuehuehu
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Deneme bile kaçmayahı hı aynen öyle perim..kacma gibi bi ihtimali kalmadı zaten..
yaws etmeyın be bak yazık bız yetım gadesle bız öksüz bız kımsesız bız garıban iiiyii acındırdımmı?karizma gitti yanı gadesın öff öfff karetsın ben bıranda cökertıom karızmayı
07-22-2007, Saat: 12:56 AM <
yok yok afetmesin
İlk baştan iplerini eline alsın yoksa sonra yakalayamaz onu Güzel kızlara bakmak bedeli neymiş anlasınlar
hay dılımı essek arısı soksaydıda o kız guzel demeseydımm
Allahım sen gunahlarımı affet -- rahmetlı benı nasıl bılırdınız -- ıyı bılırdık rahmetlıyı
hiç kasamam kendimi perim..güzel kızlara bakmak istiyosa baksın..sonrada hakkı olan kötegi yesin..sonrada beni unutsun..
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç kasamam kendimi perim..güzel kızlara bakmak istiyosa baksın..sonrada hakkı olan kötegi yesin..sonrada beni unutsun.. ıyı sende benı unut madem öyle gel böyle kacıyorum tutana ask olsun
yennoş öldürcenmı öldürmücenmı kara ver ölüm stresıne gırdı cocuk alalagades merak etme sen nekadar suclu olsandA ne kadar yennosumun arkasında olmak istesemde arkandayım
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum | ZencefiL | 3 | 413 |
06-17-2011, Saat: 08:00 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
seni istiyorum | eRCi | 0 | 367 |
07-18-2010, Saat: 03:48 PM Son Yorum: eRCi |
|
sessizlik istiyorum..... | pu$4+ | 3 | 402 |
10-28-2007, Saat: 09:27 AM Son Yorum: pu$4+ |
|
uridu ebî (Babamı istiyorum) Filistin (li bir kızın) in dramı! | blue_belial | 3 | 1,073 |
07-20-2007, Saat: 10:47 PM Son Yorum: blue_belial |