Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyı sende benı unut madem öyle gel böyle kacıyorum tutana ask olsunkacsanda dönersin..cüzdan benim elimde unutma Kartal bey..
Haykırmak İstiyorum..!!
|
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öffffffffffff siz baya atısıonuz yapmayın yaws forum ask gördü bozmayın ciddi deil dimi bu ben cok cıdıyım ne bu yaa essek gelene kadar dövceklermıs ölürüm ben o gelene kadar kımse benı dusunmuyo AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kacsanda dönersin..cüzdan benim elimde unutma Kartal bey.. ben onu dusunmemıstım yaws miley17:miley17:miley17:miley17: aslım nasılsın miley17:miley17:
hişşşşşt susun bakım konuyu daatmaynn aslım sersimm beni seviyomusunz bi haykırında form duysunnnn yaffff....
yawsss ltfn durun sizin yüzünüzden ask hayatım bitcek tam aska inanmıskan su götcük yani kücük cocugu düşünün yapmayın aslı saka yaptı gades saka alala küşcem yaws vallaaglarım bak karnem zayıf dersem kavga kesılırmı hep öle oluodacocuklar kötü durumda olunca aile boşanmaktan vazgecıo ordan geldı aklıma yaws yıne uctum öffffff yapmayın
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hişşşşşt susun bakım konuyu daatmaynn aslım sersimm beni seviyomusunz bi haykırında form duysunnnn yaffff.... abı senı sevmeyen fenerlı olsun sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yawsss ltfn durun sizin yüzünüzden ask hayatım bitcek tam aska inanmıskan su götcük yani kücük cocugu düşünün yapmayın aslı saka yaptı gades saka alala küşcem yaws vallaaglarım bak karnem zayıf dersem kavga kesılırmı hep öle oluodacocuklar kötü durumda olunca aile boşanmaktan vazgecıo ordan geldı aklıma yaws yıne uctum öffffff yapmayın susu sudenaz yeter buramam geldı kaldıramıcım artık bu olanları en kısa zamanda bosnıyoruz ( ne zaman evlendık bız kı )miley17:miley17:miley17:
gecelerin efendisi seni seviyorum
fenerli olacağıma sakaryalı olurum be |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nil Karaibrahimgil - Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum | ZencefiL | 3 | 409 |
06-17-2011, Saat: 08:00 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
seni istiyorum | eRCi | 0 | 367 |
07-18-2010, Saat: 03:48 PM Son Yorum: eRCi |
|
sessizlik istiyorum..... | pu$4+ | 3 | 401 |
10-28-2007, Saat: 09:27 AM Son Yorum: pu$4+ |
|
uridu ebî (Babamı istiyorum) Filistin (li bir kızın) in dramı! | blue_belial | 3 | 1,073 |
07-20-2007, Saat: 10:47 PM Son Yorum: blue_belial |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi