PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdeeee ßiSde o şanS :yikildim:
piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaa
izmitli peri
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerdeeee ßiSde o şanS :yikildim: piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaa goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaayaw ne yakışıkLıSı ߀n kıSım ßu arada €yw... SaoL Âh be.
goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:piskopattt dedileeerrrr kıssss vermeddilleerrrrrrrrr.....:yikildim: :yikildim: :yikildim: ......kardeşşş senn yakışıklısınnn önemlisiddde bjk lisinnnnnnnnn unutmaaaaaaanihohooho pckopat seni erkek sanıyolar yavruu:yikildim: :yikildim: cok yakısıklıymışsın pcsekerim:yikildim:
06-02-2007, Saat: 10:47 AM <
pardon yaf resil oldum :yikildim: bak şimdi cok utandım.tamam osaman öpebılırım uzat yanagını miley17:
AsLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nihohooho pckopat seni erkek sanıyolar yavruu:yikildim: :yikildim: cok yakısıklıymışsın pcsekerim:yikildim:ahaha kar$ıLa$tııım iLk waka deiL Cnm aLı$tım Âh be.
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pardon yaf resil oldum :yikildim: bak şimdi cok utandım.tamam osaman öpebılırım uzat yanagını miley17:Sorun deiL yaw nie reSiL oLaSın geL ßakem Mujı Mujı Âh be.
ebe piscooooooooooooo söyleseneee baştaaann karizmaaaaaaaaaa yerlerdeeeeeeeeee gel bi tut ucundanda kaldıralımmm bareeeeeeee.......
[COLOR="Indigo"]yhaa pc şeker sende herşeyinle erkek gibi takılıyon
awatarından tut nickine kadar hepsi erkek işi.. yanlış anlama sakın ok...ama seni tanıyınca değişiyor herşey [/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
peri k?z? 2.res?mlerrr | peri kızı | 72 | 4,148 |
03-31-2022, Saat: 11:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu da benimm işte!!<<peri kızı> | peri kızı | 52 | 3,396 |
10-17-2006, Saat: 07:36 PM Son Yorum: YARGIÇ |