eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti zehirledi hepsini...
kanki renk gidio senin iice tuti ne zehiri vard? burada yaf panzehir ayarlayal?m buda gidio vallla
Garip Sohbetler
|
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti zehirledi hepsini... kanki renk gidio senin iice tuti ne zehiri vard? burada yaf panzehir ayarlayal?m buda gidio vallla YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wa??????? herkes durdu arkada?lar ya??onnuz mu ?ngaaaaaaaaa tuti napt?n millete yafff a?l?ycam ?imdi Hehee karde?im... Ben dedim benim ald???m pastadan ne hay?r gelir... Ulan almaz olayd?m pastalar?... Yav millet ?akayd? o ya ?aka...:p O pastalar sanal pastalard?... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:k?s sende fazla varsa ?u exs e ver ?ocu?un rengi de?i?io gidiomu neolur can? saolsun karde? 1 yeter rengini a?maya haaa
kanki galiba tutide yoq tuttttttttiiiii iyimisin sıyıracam şimdi herkese bişi oluyo yafff korku filmi gibi
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti zehirledi hepsini... Hehee ?aka yav ?aka... Millet hadi ??k?n sizinki psikolojik zehirlenme yavv...
oh be yaşıyolar punisher derdim ama onu sigaradan başka bişi götürmez yafff
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee ?aka yav ?aka... merak etme tuti ??karlar birazdan bence benim ?eneden ka?t? millet |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|