kim iStemiCek yhaw daıtırım uLeayNn orayı
Âh be.
gecelerinefendisi ve canat işbirliğiyle......
|
yaw ama ben hiç bir yeri bilmem kabolursam ya bulcanmı beni
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen gelirsen gelirim kıs ama belki birisi istemes beni:S:'( kim istemezmiş seni ? Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw ama ben hiç bir yeri bilmem kabolursam ya bulcanmı beni sen gel biz seni buluruz yaw ayıpsın gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seninde ist da olamamana çok üzüldüm hilal.. napalım kısmet degilmişş...ben kalbim orda olucakk..
Anlatırsınızzzz çünkü ogünn bendee orda olucamm kulaklarımı çınlattınn inşllah bigün hepiniz görme fırsatı bulurumm TŞKLERRR SANA ATİLLA AYRICAA SEVGİYLE KALIN
inanma hiLaL inanma ßana da LoLipop aLCaktı haLa aLmadı yane geLip de tek tek annatmaS
Âh be.
yaaa tuh ben gelemıyorum arkadaslar aslında cok ısterdım atılla abı felan ercan abı felan bulusmak ama kısa bı sure sonra canakkaleye gıdıyorum malum artık futbo9lcuyuk
hepınıze ıyı eglenceler benım yerımede eglenın Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaaa tuh ben gelemıyorum arkadaslar aslında cok ısterdım atılla abı felan ercan abı felan bulusmak ama kısa bı sure sonra canakkaleye gıdıyorum malum artık futbo9lcuyuk Ya dur bakalım belki gelebilirsin İyi olurdu sen yine bakarsın o tarihte burda olursan haberimiz olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün Kutlu Olsun CaNaT.. | acemhe | 9 | 1,441 |
09-18-2010, Saat: 11:54 PM Son Yorum: CaNaT |
|
canat x) | _AL0n3_ | 6 | 786 |
09-19-2009, Saat: 03:18 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
ıyıkı dogdun canat | adda | 45 | 1,733 |
09-25-2007, Saat: 10:37 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |