bora bunlarda sana gelsin gül için teşekkürler haklısın sanırım
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn.....
|
bora bunlarda sana gelsin gül için teşekkürler haklısın sanırım sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana yokmu zatı hep benı unutuon sana biri gül şey etmiş başka bi konuda bulursan bi yorum yazarsın artık : Bora44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kusura bakmayın fakat bir eleştiride bulunacağım. boracım bence yanılıyorsun konuyu açan biri olarak bunu bende düşündüm ama eleştiri yapmayı hiç düşünmedim sonuçta insanlar tamamen içten samimi duygularla birbirlerine sevgi dostluk arkadaşlıklarını dile getiriyolar ve buda çok hoşuma gidiyo yani ses çıkarıcak bişey göremiyorum çok amaçlı yazma nedenide bence ortada üç adet gülün olması sen istemesmisin o güllerden bir tanede sana gelsin ama sen almayı deil vermemeyi düşünmüşsün daha dorusu hakedicek kimseyi bulamadığını sölemişsin bence şuana kadar benim duygusuzumda herkes hak ediyor bunu nese umarım karşına karşına gül verebilecegin biri çıkar ama bunu bi erkekte olsa ver çünkü o ana öle bir dostluk başlarki hayatınızda apışıp kalırsın çünkü ben öle oldum çok degerli dostlarım arkadaşlarım var duygusuzda boracım konuya kendi düşüncelerini yansıttıgın içinde tşk ettim sana umuyorum gönlümüzün güzelliği senide sarar saygılar sunuyorum sana bora..... GÜL VERENİN ELİNDE GÜLÜN KOKUSU KALIRMIŞ...... BUDA BENDEN SANA GELSİN BORA.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 59,126 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? | d€n!z kısı | 147 | 6,315 |
04-08-2022, Saat: 05:22 AM Son Yorum: wildfang |
|
Forumda onu görünce neşem yerine geliyor. | d€n!z kısı | 2,331 | 40,615 |
04-05-2022, Saat: 06:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 19,123 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,803 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi