eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe oLsayd? ii oLurdu...durun ben size bi tane bulay?m ama sizi d?fmek i?in..![]()
|
Garip Sohbetler
|
|
09-02-2006, Saat: 01:16 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe oLsayd? ii oLurdu...durun ben size bi tane bulay?m ama sizi d?fmek i?in..
Hehhehe Şİmdİ,de DÖvecem Dİo Ya Hala RÜya GÖrÜyo Ben Fala İnanmam Zaten Sende İnanip BoŞ Hayale Kapilma Kis
09-02-2006, Saat: 01:21 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehhehe ??md?,de D?vecem D?o Ya Hala R?ya G?r?yo Ben Fala ?nanmam Zaten Sende ?nanip Bo? Hayale Kapilma Kisyooookkkk ben r?ya g?rmem hem benim g?rd???m fallar ??kar..
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooookkkk ben r?ya g?rmem hem benim g?rd???m fallar ??kar.. KIS ?NANMA BEN?M ALTINCI H?SS?M ?OK KUVVETL?D?R BENDE G?R?R?M AMA ?NANMAM AMA OLUR YAN? SEN?N DED???N G?R?NM?YO
09-02-2006, Saat: 01:27 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIS ?NANMA BEN?M ALTINCI H?SS?M ?OK KUVVETL?D?R BENDE G?R?R?M AMA ?NANMAM AMA OLUR YAN? SEN?N DED???N G?R?NM?YObu senin kim bilir ka??nc? 6 hissindir.. ![]()
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu senin kim bilir ka??nc? 6 hissindir.. hehhehehehheheh k?skan k?skan cad?
neyse canlarım benim, benim gitme vakti geldi ben dönünceye kadar ev önce allaha sonra sizlere emanet kendinize hakim olun sakin olun bye...
09-02-2006, Saat: 01:57 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehhehehehheheh k?skan k?skan cad?hyr k?smankam diilde sadece senin 6 hissinden ??pe ediyorum hyr yani belki 66 vey 77 olmas?n.. neyse sana byss
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|