eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe oLsayd? ii oLurdu...durun ben size bi tane bulay?m ama sizi d?fmek i?in..
Garip Sohbetler
|
09-02-2006, Saat: 01:16 PM <
Hehhehe Şİmdİ,de DÖvecem Dİo Ya Hala RÜya GÖrÜyo Ben Fala İnanmam Zaten Sende İnanip BoŞ Hayale Kapilma Kis
09-02-2006, Saat: 01:21 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehhehe ??md?,de D?vecem D?o Ya Hala R?ya G?r?yo Ben Fala ?nanmam Zaten Sende ?nanip Bo? Hayale Kapilma Kisyooookkkk ben r?ya g?rmem hem benim g?rd???m fallar ??kar.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooookkkk ben r?ya g?rmem hem benim g?rd???m fallar ??kar.. KIS ?NANMA BEN?M ALTINCI H?SS?M ?OK KUVVETL?D?R BENDE G?R?R?M AMA ?NANMAM AMA OLUR YAN? SEN?N DED???N G?R?NM?YO
09-02-2006, Saat: 01:27 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KIS ?NANMA BEN?M ALTINCI H?SS?M ?OK KUVVETL?D?R BENDE G?R?R?M AMA ?NANMAM AMA OLUR YAN? SEN?N DED???N G?R?NM?YObu senin kim bilir ka??nc? 6 hissindir.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu senin kim bilir ka??nc? 6 hissindir.. hehhehehehheheh k?skan k?skan cad?
neyse canlarım benim, benim gitme vakti geldi ben dönünceye kadar ev önce allaha sonra sizlere emanet kendinize hakim olun sakin olun bye...
09-02-2006, Saat: 01:57 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehhehehehheheh k?skan k?skan cad?hyr k?smankam diilde sadece senin 6 hissinden ??pe ediyorum hyr yani belki 66 vey 77 olmas?n.. neyse sana byss |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 159 Ziyaretçi