(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır banaydı
saol sudenaz
ben ona yaparım hıh :mucuks:
unut be can...(Qetesh &(คşк şєђเ๔เ))
|
(คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır banaydı ben ona yaparım hıh :mucuks:
Cümleler son buluyor ve ben onun yokluğuyla susuyorum.
Ben susuyorum, gökyüzü susmama karşın konuşturuyor tüm şimşekleri... Ben susuyorum, gözlerim konuşuyor irin irin akan cümleleriyle... Ben susuyorum, yüreğim konuşuyor. Pardon ona konuşmak denmez ya, resmen haykırıyor jilet atılmış izleriyle... Her şey ve herkes susuyor, sayfalarda ki satırlar can bulup da konuşuyor. Can çekişen bir neyin acı feryadı kulaklarım da... İnleyen satırlar var sayfalara dökülmeyi beklemeli Parmak uçlarım da... Virgül var, üç nokta var, iki nokta üst üste var, noktalı virgül var. Ama ne bir nokta, ne bir ünlem, ne de bir ayraç var Bu tümcelerim de... Anlayacağın sevgili, senden ayıran her ne varsa beni Kullanmıyorum edebiyatta olsa da yeri... Şimdi ben susuyorum... Kullanmadığım tüm işaretleri sana bırakıyorum. Çünkü anca sana yakışır bu işaretler, bunu böyle biliyorum. Evet, susma fasılların bana geçti. Konuş ey sevgili, şimdi dinliyorum seni... Teşekkürler....
süpppperrr olmus walla ellerinize emeğinize wee yüreğinize sağlıkk bu güzell paylşım için teşekkürlerr
ikinizede helal janlarım ya...
harika olmuş... emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık... teşekkürler...:zafer: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
**Unut(tum)tu** | MasaL_perisi | 9 | 453 |
04-12-2022, Saat: 09:12 PM Son Yorum: wildfang |
|
Unut | İLAYDA | 2 | 396 |
04-03-2022, Saat: 03:37 PM Son Yorum: wildfang |
|
Zaman..! Unut bizi ne oLur.. | acemhe | 1 | 520 |
12-09-2010, Saat: 10:51 PM Son Yorum: history |