:: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hım meslek lisesi felansın herhalde..Eğer öyleysen ohh ne güzel..Biz düşünelim
meslek lise bilgisayar bolumuu gel beraber samsuna gidelim
Gündüzcüler Bölümü
|
:: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hım meslek lisesi felansın herhalde..Eğer öyleysen ohh ne güzel..Biz düşünelim meslek lise bilgisayar bolumuu gel beraber samsuna gidelim
07-26-2007, Saat: 04:03 PM <
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meslek lise bilgisayar bolumuu gel beraber samsuna gidelim Hım güzel bi meslek..Bakalım işte sonuçlar bi açıklansın.kaderde varsa karşılaşırız elbet :: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bilmem mi orda mı okuyosun yoksa da övüyosun Hayır..ama bize çok yakın ordan biliyorum Murat ne tesadüf bende bilgisayar bölümünden :: CiMCiMe :: Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hım güzel bi meslek..Bakalım işte sonuçlar bi açıklansın.kaderde varsa karşılaşırız elbet inşl bakalimmmm su kadderee deeeeee aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm yaa bnde geldimm ) Hoşgeldin sisterim kibarim nasılsın bakim
07-26-2007, Saat: 04:08 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır..ama bize çok yakın ordan biliyorum Hım anladım..
07-26-2007, Saat: 04:08 PM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm yaa bnde geldimm ) A.s Hoşgeldin...
07-26-2007, Saat: 04:13 PM <
lazmurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşl bakalimmmm su kadderee deeeeee Duygusuz.comun 12 Ağustos İstanbul buluşmasına geliyo musun? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gececiler Bölümü | Leader | 4,225 | 100,342 |
05-07-2021, Saat: 11:56 PM Son Yorum: badelie |