aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:antisos & sudenaz
Çüş :yikildim:
kim kime yakisiyor
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:antisos & sudenaz Çüş :yikildim:
upsssssssssssss ne alakaamylee bı bıldıgınmı var bende bu konuyu konusucam antısosla:
amylee gördüğün gibi tepkıyı (antısoso sakın tepkı ver ben yeyen cinslerden diilim ehuehuehu
Abla bana anlatmadığın bişimi var sudenaz sana bişi demedi dimi
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla bana anlatmadığın bişimi var sudenaz sana bişi demedi dimi :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yokk
amylee gördün ama tepkıyı dımı çüş dedı yaws kendımı salak bırı hısssettım hıh cüşmüş sadece öle bısı yok desen yeterdı antısos ben öle dıom yanı daha kıbar
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amylee gördün ama tepkıyı dımı çüş dedı yaws kendımı salak bırı hısssettım hıh cüşmüş sadece öle bısı yok desen yeterdı antısos ben öle dıom yanı daha kıbar cnm ya ne salagı ya bn sorarım ona çüş nedemekmişş :kizgin::kizgin: sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amylee gördün ama tepkıyı dımı çüş dedı yaws kendımı salak bırı hısssettım hıh cüşmüş sadece öle bısı yok desen yeterdı antısos ben öle dıom yanı daha kıbar Sudenaz o benim salaklığım bakma sen ama forumda senden hoşlanan biri varmış yemin billah aha buraya yazıyom onu bulup ispiyonlucam herkeze |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 55,459 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 18,641 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,801 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 22,212 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
hangi şarkıyı kime armağan edersin ? | CReATuRE | 120 | 6,490 |
04-22-2011, Saat: 09:37 AM Son Yorum: sun fairy |