baz?lar der ya a?k sess?zd?r ask d?ls?zd?r sen? cok sev?yorum s?zunu cok soyleyenden kork ....
s?z buna kat?l?yormusunuz???
a?k?
|
baz?lar der ya a?k sess?zd?r ask d?ls?zd?r sen? cok sev?yorum s?zunu cok soyleyenden kork ....
çhook söleyen heralde alısıktır sölemeye
yani bi sürü sefkilisi wardır anlamındaa kork diolar heraldee cad?m_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baz?lar der ya a?k sess?zd?r ask d?ls?zd?r sen? cok sev?yorum s?zunu cok soyleyenden kork .... Ger?ekten Seviyor Ve Bunu S?rekli Dile Getirmek ?Stiyo Belkide
eet beLki içinde tutamıyo..bööLe kar$sısındakine kanı kaynıyooo
yada agzına cok takıLmı$ bi söz_sakız gbi söLeyp duruyoo osgish Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?hook s?leyen heralde al?s?kt?r s?lemeye kat?l?om kendimden ii bilirim ama art?k demiycem hepsinden ayr?l?om yeni biri laz?m ciddi olcak
?nanmam ?bo Sen ve Ciddiyet Benim ??kiden Vazge?emedi?im Gibi Sende Bu Huyundan Vazge?emiom Vazge?me Bence B?le ?yi Lam
AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?nanmam ?bo Sen ve Ciddiyet Benim ??kiden Vazge?emedi?im Gibi Sende Bu Huyundan Vazge?emiom Vazge?me Bence B?le ?yi Lam yoq olm harbi diom 9 taneyi ayn? anda idare ediodum 2 tane kald? sende bilion ?imdi o 2 sinden nas? kurtulcam b?rakm?olar beni |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|