Diyelim ki evde oturuyorsunuz.ayaklarınız üşüdü,gittiniz çekmeceden parmaklı çoraplarınızı almaya...ama o ne? - Yok -. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ..Aaa nasıl olur?Daha bu sabah gördüm,oradaydı...Diğer çekmecelere bakarsınız yok, annenize sorarsınız yok, koltukların altına bile bakarsınız yine yok...Anlam veremezsiniz, (IMG:style_emoticons/default/ermm.gif) "neyse" der, geçer sarı parmaksız çoraplarınızı giyersiniz.Ve ertesi gün çekmeceyi açtığınızda bilin bakalım ne görürsünüz?Evet, parmaklı çoraplarınız tüm parmaklarıyla ööylece onları ayaklarınıza geçirmenizi bekliyor... Bu durumda ilk sorunuz:"çoraplarım nerdeydi?" cevap veriyorum:" hiç bir fikrim yok" soru: " ee peki kim aldı bu çorapları?" hah işte bunun cevabını biliyorum:" götüren baba götürdü"
Evet kısa hikayemizden de anlaşılacağı üzere,bence götüren baba var.merak ettiğim sizin de bir götüren babanız var mı,yoksa bu herif sadece bana mı musallat oluyor??? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Evet kısa hikayemizden de anlaşılacağı üzere,bence götüren baba var.merak ettiğim sizin de bir götüren babanız var mı,yoksa bu herif sadece bana mı musallat oluyor??? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)