PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ciddi mi AaAa Cok ßüük Aip etmi$im
yok yaff canın sağolsun kardeş:zafer::zafer::zafer:
slm
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ciddi mi AaAa Cok ßüük Aip etmi$im yok yaff canın sağolsun kardeş:zafer::zafer::zafer:
[COLOR="Black"]hoşgeldin rapunzel
ismini söylememişsin çok ayıp... hem biz yeni üyelere şarkı söyletiyoruz seni sahneye alalım[/COLOR] (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h. geldn sefalar esenlıkler getirdinhoşbuldum:zafer:teşekkürler Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin rapunzelhoşbuldum:zafer:ben gizemi severimmiley17izin için nane nane uygunmu?:teytey::teytey: rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşbuldum:zafer:ben gizemi severimmiley17izin için nane nane uygunmu?:teytey::teytey: [COLOR="Black"]neyse canım bende nickinle hitap ederim rapunzel... şarkıda çikita muz olsun lütfen:mucuks:[/COLOR] Çikita muz Şurup gibiyim şurup (x2 kere) Turp gibiyim turp turp Ben ateş sen barut, hmmm hmmm (x2 kere) Öptüm seni şap şup Şaaap şuup (x3 kere) Ha şaaap, ha şuuup Şaka değil işte şurup Krizlere girme, beni unutup Grup olalım grup (x2 kere) Ben hudud sen haydut Gizli gizli gelme Her derde deva Şiifaaaasın şiifa Çok çektim cefa Vitamini havuz Ben gübre sen tuz Aaah muz gibiyim muz muz Oooh muz gibiyim muz muz Çikita muuuz (x2 kere) Çikta çikta çikta çikta çikçikçik çikita (x2 kere)
Çikita muuuz Fidanı muuuz sensiz kalbim buuuz buz Hiçbir şey isteme benden Aaah yoksa bu aşk tuz buz Ooooh yoksa bu aşk göz göz Dudak dudak ten ten Daha fazla diretme Üstüme fazla gelme İnan ilacın benim Aaahh ok gibiyim oookkk ooookkk Ooook yok gibiyim yoook yoook Çikita muuuz (x2 kere) Çikta çikta çikta çikta çikçikçik çikita (x2 kere) Çikita muuuz (x2 kere) :oley::oley: rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: :yarıldım::yarıldım::yarıldım::yarıldım::yarıldım::yarıldım::yarıldım::yarıldım: al adem sana çikita muz görüyonmu bizim rapunzeli :yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|