tamam o zaman ben söyleyim sıkıldıysan ilk başda ben nUrDaN..pişttttt benden önce kimse söylemedi dime adını..
Garip Sohbetler
|
09-04-2006, Saat: 12:40 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karde? onLar ba?ka dilden konu?uo bu evin k?sLar? ?le ac?kcas? bende anlam?yom...h?stttttt.. senin gibi konu?uyoruz i?te demek ki senin dedi?inide anlam?yor..
09-04-2006, Saat: 12:41 PM <
memnun oldum.ben konyadayım.uzun boylular kabilesinden.siz
09-04-2006, Saat: 12:42 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkada?lar neden bi?ey yazm?yosunuzarkada??m bis yaz?yoruz boyuna bak sen sa? tu? yenile yap ne yazd???m?z ortaya ??kar.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?stttttt.. senin gibi konu?uyoruz i?te demek ki senin dedi?inide anlam?yor..hadi bee ordan baq b?Le konuscan ben sana dedimde demedimmi dedim... (puhahah gene ba?Lad?m...)
hehehe ben geldim şimdi cadıya bi sataşırım herkes ne konuştuğunu anlar ve konuşmadan zevk alır meliscim sen geçen gün çayları demlemiştin cadı kıs hade kalk bana bi kahve yap bakim seni alan olur mu yoksa sende evde kalıp başımıza bela olmaya devam edecekmisin bi karar vereyim hehhee
09-04-2006, Saat: 12:43 PM <
ben Eskişehir den cancan arkadaşım bu yukarda yazanlarada bakma..
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehehe ben geldim ?imdi cad?ya bi sata??r?m herkes ne konu?tu?unu anlar ve konu?madan zevk al?r meliscim sen ge?en g?n ?aylar? demlemi?tin cad? k?s hade kalk bana bi kahve yap bakim seni alan olur mu yoksa sende evde kal?p ba??m?za bela olmaya devam edecekmisin bi karar vereyim hehhee puhhaha kanki aLemsin yaa haa bu arada bana nescafe warsa yapars?n?z dimi... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 340 Ziyaretçi