kardeşim asıl sen kusura bakma kusurumuz varsa o da özlemdendir kolay gelsin sana
Garip Sohbetler
|
09-04-2006, Saat: 12:44 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi bee ordan baq b?Le konuscanevet yine delirmeye ba?lad?n yas?k.. eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karde? onLar ba?ka dilden konu?uo bu evin k?sLar? ?le ac?kcas? bende anlam?yom...tabi tabi senin ?u s?z?n?de unutmad?k ben sana dedim de demedimmi dedim gibi sa?ma bi?iy orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn adresim eklerseniz (nurdan,melis)konuşuruz.ben burdan çok sıkıldım.hoşçakalın işte baq bu oLmadı burda msn verimi yasakk... boşuna yasma kimsede eklemez...
09-04-2006, Saat: 12:45 PM <
yuh yani okadarınıda biliyoz elbet:d neyin sağ tuşu klavyeninmi?
09-04-2006, Saat: 12:45 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn adresim eklerseniz (nurdan,melis)konuşuruz.ben burdan çok sıkıldım.hoşçakalınarkadaşım msn adresi vermek yasak.. silersen sevinirim.. orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:msn adresim eklerseniz (nurdan,melis)konu?uruz.ben burdan ?ok s?k?ld?m.ho??akal?nkarde?im msn vermek yasak sil onu l?tfen
hehehhe kankime katılıyom birazdan gelir bizim mod senin msn baybay
09-04-2006, Saat: 12:46 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuh yani okadar?n?da biliyoz elbet:d neyin sa? tu?u klavyeninmi?evet.. ?aka be hemen k?zma.. Allah?m ben temelli kafay? s?y?rd?m.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 419 Ziyaretçi