eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eeeee ne c?mertli?i her i?i benden beklemeyin yahu.... :pbak bak bakkkk ?ay?n? koyal?m ?ekerini getireli moldu ba?kahadi sen getir ?u ?ekeri git bakkaldanda ?ay?n yan?na bi?iyler all aaa ::p :p :p
Garip Sohbetler
|
09-04-2006, Saat: 12:56 PM <
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazd???n yere git orda d?zelt var ona gir bu arada cad?c?k ve exselans sizde al?nt?dan silinsende anl?nt?dan silmen laz?m bizim gibi..
[HTML][/HTML]
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sildim melis apla...afferimm ablam tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende anl?nt?dan silmen laz?m bizim gibi..kuzum sildim bn *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak bak bakkkk ?ay?n? koyal?m ?ekerini getireli moldu ba?kahadi sen getir ?u ?ekeri git bakkaldanda ?ay?n yan?na bi?iyler all aaa ::p :p :p yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...
09-04-2006, Saat: 12:58 PM <
*melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzum sildim bnben silmedim abla dur sileyim..
09-04-2006, Saat: 12:59 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...ba?ka derdin..allah allah.. tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba?ka derdin..allah allah.. sende ne pintiymi?sin haa melis abla nas?ls?n aplac?m para verde bi?iler alal?m eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ?eyy al?r?mda bende para kalmad? sende veya cad?da warsa al?r?m...aaaa ?una bak sen ne eli a??k birimi?in b?le |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 394 Ziyaretçi