gördün mü ablamda vermiyor..
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Garip Sohbetler
|
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende ne pintiymi?sin haaablammm git arkada??ndan bor? al annenden iste aa karde?in varsa ondan iste aa erkek adam k?zlara ald?r?rm? bi?iy ![]() ![]() ![]() ![]() orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sildim arkada?lar.?z?r dilerim.saol arkada??m ![]()
09-04-2006, Saat: 01:03 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sildim arkadaşlar.özür dilerim.önemli diil de bida yazmazsan seviniriz.. ![]() ![]() ![]() *melis* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablammm git arkada??ndan bor? al annenden iste aa karde?in varsa ondan iste aa erkek adam k?zlara ald?r?rm? bi?iy ?Le oLsun ![]() ![]() hem ben fakir ama gururlu bi gencim... ![]() yarg?? kanki nas?ls?n yaa ![]()
09-04-2006, Saat: 01:04 PM <
ok anlaştık.misafiriz yani.ikram ederseniz hayır demeyiz.
09-04-2006, Saat: 01:06 PM <
eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?Le oLsunyarg?? bak ?imdi ya? ?ekiyor sende istiycek ?imdi.. ![]() ![]() orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok anla?t?k.misafiriz yani.ikram ederseniz hay?r demeyiz. sende geLdinde eli bo? gelinmezki bi p?sk?t alsayd?n hi? olmasa ![]() ![]()
ikram ederizde hani sende bizden oldun ne misafiri? bide exselans kardeşim tamam ben yaptım kek kurabiye tamam alma sen
![]() yargıç kayboldun?
09-04-2006, Saat: 01:07 PM <
orion_cancan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ok anla?t?k.misafiriz yani.ikram ederseniz hay?r demeyiz.ne misafiri yaaa..sende bu ailenin bi par?as? oldun bunu unutma ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|