niHayeT bu sitEye dE bi yaKısıkLı geLmis şükür...
sheker chocuk
|
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niHayeT bu sitEye dE bi yaKısıkLı geLmis şükür...Ah ßi de güSeL geLSe ((yaraSı oLan GoCunSun)) Âh be.
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niHayeT bu sitEye dE bi yaKısıkLı geLmis şükür... zaten yok muyduuuuuuuu
07-31-2007, Saat: 05:42 PM <
Wardı iLkem haksızLık etme bence güseLlikten yakışıkLıLıktan öte çok iyiLerdi
Lütfen bidaha cümLeni kurarken eskiden bahsediyosan eskiLeri qözden qeçir öLe söLe söLicekLerini İnan doqru cvpı öLe buLursun
07-31-2007, Saat: 07:27 PM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cok tatlısın allah sevdıklerıne bagıslasıntsk edermm zaten sewdiklerimlede sizlede hep bir aradaym
iYiLikle ne alaka ya polyannnada iyyidi ama tipsizdi yaf... çirkin demedim kimseyeee + yakısıkLı nadir geLio yalan mı yaa güLdürmein benii
07-31-2007, Saat: 07:29 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niHayeT bu sitEye dE bi yaKısıkLı geLmis şükür...tskkrler ama ben zaten burdaydm hem kişisel resmlere ii baq tatlım benden daha yakısıklıları war
07-31-2007, Saat: 07:30 PM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah ßi de güSeL geLSe ((yaraSı oLan GoCunSun))süperdi pckopatt
07-31-2007, Saat: 07:31 PM <
bebiS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iYiLikle ne alaka ya polyannnada iyyidi ama tipsizdi yaf... çirkin demedim kimseyeee + yakısıkLı nadir geLio yalan mı yaa güLdürmein beniitskkrler bebss |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bebiS & sheker chocuk (= basıma geLen en güsel sHey | bebiS | 56 | 2,658 |
07-08-2008, Saat: 06:32 PM Son Yorum: ηαzâ„“ı@_ßєßєq |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi