hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr
miley13:
SİZİ SEWİYORUM
![Confused Confused](https://duygusuz.com/images/smilies/confused.png)
SİZİ SEWİYORUM
gecelerinefendisi ve canat işbirliğiyle......
|
07-31-2007, Saat: 06:15 PM <
hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr
![]() SİZİ SEWİYORUM
katılmayı ve duygusuz ailesiyle tanışmayı çok isterdim...şehirler farklı olunca size iyi eğlenceler dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden
Pelikan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılmayı ve duygusuz ailesiyle tanışmayı çok isterdim...şehirler farklı olunca size iyi eğlenceler dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden başka zaman kısmet olursa inşallah seninlede tanışırız Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç unuturmuyum sırf sizLer bni mutLu ediyosunuz sizLer warsınız die qeLiorum ztn net yokken üzqünüm sinirLiyim die zaten nete karşıLAr istersen şimdiden biraz toparla kendini belki karar değiştiriler PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$$$$ hemen ayrıLık moduna girmeiN kısma girmiyoruz zaten ![]() PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiSi unutma muhaßßetLerine daLmı$SınıS da... olsun bis gene görüşürüz ben buna inanıyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün Kutlu Olsun CaNaT.. | acemhe | 9 | 1,511 |
09-18-2010, Saat: 11:54 PM Son Yorum: CaNaT |
|
canat x) | _AL0n3_ | 6 | 829 |
09-19-2009, Saat: 03:18 PM Son Yorum: nazarboncuqu |
|
ıyıkı dogdun canat | adda | 45 | 2,017 |
09-25-2007, Saat: 10:37 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |