PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ni€ pckoLar ruya göremeSmi
yok görmesine görürde ya o gördüklerini gerçekleştirmeye kalkarsa die
mazallah felan yani :yikildim::yikildim::yikildim:
sibelime......
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ni€ pckoLar ruya göremeSmi yok görmesine görürde ya o gördüklerini gerçekleştirmeye kalkarsa die mazallah felan yani :yikildim::yikildim::yikildim: canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emeğine sağlık aticim ya gece yarılarında bile döktürüyorsun bakıyorum da tşk ederim canatım eeee boşuna ismimiz gecelerin efendisi olmadı dimi..... aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaf çok güsel yassmısın yaa yüreğine sağlık valla o senin güselliğin amyleee... seninde yüregine saglık janımm.... pum'um Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAWW SÜPER OLMUŞ BU YAA ALLAH SİZİ AYIRMASIN HEP BÖLE AŞIK KALIN YÜREÄžİNİZ DERT GÖRMESİN İNŞALLAH... tşk ederim güsel dileklerin i,çinn inşallah sende eniştmle böyle olursunnn ömür boyuu.........:yikildim::yikildim: insallah bu gönüller dert görmes pumum saolasınnn janımm..... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anam a$ka ßak ßiS de anCak ruyamıSda görrüS canım kardeşim benimmm sende 3 abi var bide ben 4 o yüsden sen bunu anca rüyanda görürsünnnn :yikildim: janımm pckopatımm......... Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şiir çok güsel abi janım kardeşim adem inana bana bundan sonra benim bi kardeşimde sensin sıcaklıgın samimiyetin hala gözümün önünde seni seviyorum eyyy koca yürekli ademimmm......... seni görmeyenlere tavsiyem mutlaka seni görsünlerrrrr........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|