ArkadaşLar bu dans saLsa oLabiLir tanqo oLabiLir forumdan bir üyemizi dansa davet ediceksiniz
umarım anLaşıLmıştır hadi koLay qeLsin
:.:.:. Dansa Davet .:.:.:
|
08-02-2007, Saat: 10:17 PM <
ArkadaşLar bu dans saLsa oLabiLir tanqo oLabiLir forumdan bir üyemizi dansa davet ediceksiniz
atılla baım benımle dan s edermısın:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
esra gel halay çekelim senle omasmı...
ben dansı pariste yaPALIM DERİM.....:d Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:atılla baım benımle dan s edermısın:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: nan sapık sen ne anlarsın danstan sen anca gol at yada taç......D gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esra gel halay çekelim senle omasmı... abı ıtıraf edıyorumm herskesın ıcınde senı bayılıyom :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: lutfen dan s et benımle :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ıtıraf edıyorumm herskesın ıcınde senı bayılıyom :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: lutfen dan s et benımle :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: allah seni varya ne yapsın imi pis sapık milleti güldücen bise bu yaştan soraaa..... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... | Melek06 | 422 | 16,500 |
03-12-2012, Saat: 03:15 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Alttaki Kişiyi Dansa Davet Edin: | *Asİ-yÜrEk* | 86 | 3,564 |
07-05-2008, Saat: 08:03 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |