ßen ederim yhaf hertürLü dans :yikildim:
sibeL abLada eder
sibeL abLada eder
:.:.:. Dansa Davet .:.:.:
|
08-02-2007, Saat: 10:43 PM <
ßen ederim yhaf hertürLü dans :yikildim:
sibeL abLada eder Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı dans etme varya benımle dunyayı dar ederım sana :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:baskasıyla dans ettırmem vuruum uleyn :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:Allama vurrum sakam yok dans etcen benlen :yikildim::yikildim::yikildim: olum saten dünyaa ikimise dar gelirr iyisi sen öl ben kendi çapımda egeleneyimmm..... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum saten dünyaa ikimise dar gelirr iyisi sen öl ben kendi çapımda egeleneyimmm..... abı bunu senden beklemesdım can evımden vurdun benı MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pişşş, bana da dans etcek birini bulungel hadı gel yanlız kalma edelım eheuehuee
hgakket yaws dans etmesek halay ceksek nası oluy: amanda tey tey tey tey metalcılerın halay cekıs tarzıyla eheuehue
Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßen ederim yhaf hertürLü dans :yikildim: sibel ablan la her dansı edecemm satenn o na ösel olarakkkk.... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sibel ablan la her dansı edecemm satenn o na ösel olarakkkk.... sıbel ablaya sölıcem sabahtan berı bana dan s teklıf edıyo bu sapık atılla bı dıcem kurtar benı sundan dıcem :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı bunu senden beklemesdım can evımden vurdun benı ulan bi sana kardeşim dedik bise salça oldun ben de beklemiyodum ama kaderimde tacize ugramakta varmışşş.... öl dediysem dilimle söledim be sapık ıkmmmmmmm.......:hihi Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıbel ablaya sölıcem sabahtan berı bana dan s teklıf edıyo bu sapık atılla bı dıcem kurtar benı sundan dıcem :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sibelim inanmass sana ve gösünede bi yumruk yersinn vallaa.....D |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forumdan Bir Kişiyi Dans'a Davet Edin ... | Melek06 | 422 | 16,041 |
03-12-2012, Saat: 03:15 PM Son Yorum: ZencefiL |
|
Alttaki Kişiyi Dansa Davet Edin: | *Asİ-yÜrEk* | 86 | 3,559 |
07-05-2008, Saat: 08:03 PM Son Yorum: *Asİ-yÜrEk* |