tşkler....
i$te Dünyanın €n net görüntüSü!
|
sımdı bu dunyanın en net göruntusumuymus senı kandırmıslar hıgrıye bu dunyanın yarısı görunmuyo :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sımdı bu dunyanın en net göruntusumuymus senı kandırmıslar hıgrıye bu dunyanın yarısı görunmuyo :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:waLa ßi ßakı$ta Ainı anda dier yarıSını da görünCe kahin dioLar inSana Âh be.
diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide nsl net goruntu bu yaff ewler fln gorukmuoSenin net anLayı$ın ßu mu Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:waLa ßi ßakı$ta Ainı anda dier yarıSını da görünCe kahin dioLar inSana banane kardesım ben hepsını net görcemısı sanıyodum o zaman deselrdı yarısın net görunuyo dıyen:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw aZ ßi Sen göSLerini kapatSana görmemen daa ii bu konuyu acan ve arasıtıran arkadası dava edıcem egnclık hayallerımle oynadılar dunyayı net göstertces dedıler bbayı gösterttıler:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dünyanın en büyük deniz anası 'buğday tarlasında' | PesmisT GirL | 5 | 747 |
06-17-2009, Saat: 12:05 AM Son Yorum: PesmisT GirL |
|
Dünyanın En Hızlı Gelişen Şehri.. | PesmisT GirL | 8 | 901 |
05-29-2009, Saat: 12:41 AM Son Yorum: xXjelib10Xx |
|
Bu dünyanin ALLah´a ait oLdugunu burdan anLayabiLirsiniz | HIÇKIRIK | 3 | 651 |
05-29-2009, Saat: 12:19 AM Son Yorum: xXjelib10Xx |