cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amın amınn:
kıs o nasıl amin di öyleee
sesin kulaklarımda çınladı bi an.......:hihi:hihi:hihi
herkesi bekliyorum hadi içeri arkadaşlar.......
|
cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amın amınn: kıs o nasıl amin di öyleee sesin kulaklarımda çınladı bi an.......:hihi:hihi:hihi gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs o nasıl amin di öyleee vay bee nasıl kuvvetlı demısım ozamanmiley17: cadım_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay bee nasıl kuvvetlı demısım ozamanmiley17: valla bilmem sanki bütün dertlerii üzerinden söküp attınnnn gibim geldi bana.....
ya sabah oldu aklım hala hala halayda......
yaaa nese bu kadar yeter akşama devam ederiz millet...........
[COLOR="Black"]yahuuu durmak yok devam devam....
[ses]http://minorcrisis.net/files/08%20Cimdalli.mp3[/ses][/COLOR]
bnde geldim halaya ama bi şartla oynarımmiley17:miley17:
başı bn çekicem hadi teyy teyy:tey::teytey::teytey: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahuuu durmak yok devam devam.... adem muzık super cosmussun sabah sabah ankaralı yasemın dıgıl mı:yikildim::yikildim: bu sarkıyı söleyen :yikildim::yikildim:
taktınız ankaralı sanatcılara ne varya angaraya gurdum pazar 3 KİLO DOMATİSS 1 MİLYONNN:yikildim::yikildim:
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yahuuu durmak yok devam devam.... eyvallah ademim bisde oynarızz kardeşş ohhhh ohhh o hhhhh geçin karşımaa millett..... yaf ben erkekle oynanamam bananne kıs bulun banaaaa........:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nice Mutlu Yıllara Arkadaşlar | adyge55 | 2 | 461 |
10-11-2009, Saat: 06:47 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Arkadaşlar Buyrun Partiye Hadi Herkesi Bekliyom Gelmeyen Olursa Darilirim Ağlarim | ceylan gözlü1 | 19 | 1,181 |
08-05-2007, Saat: 09:13 PM Son Yorum: TutkuM |
|
Iyiki Dogdunuz Arkadaslar..! | Elfida | 1 | 518 |
05-15-2007, Saat: 02:44 PM Son Yorum: MasaL_perisi |